Companiile chineze au atras în acest an 11,7 milioane de dolari prin intermediul a 30 de oferte publice iniţiale efectuate în SUA, cel mai mult după 2014, în pofida tensiunilor dintre cele două ţări, potrivit datelor publicate de Renaissance Capital, transmite CNBC, citat de news.ro.

În 2014, 16 companii din China au atras de pe piaţa americană de capital 25,7 miliarde de dolari. Alibaba a atras atunci majoritatea fondurilor respective, în cea mai mare ofertă publică iniţială realizată vreodată de o companie, la momentul respectiv.

Între cele mai mari oferte publce chineze efectuate în SUA în acest an se află cele ale companiei de tehnologie Lufax, specializată în servicii financiare, şi platforma online de servicii imobiliare Ke, ambele clasate printre cele mai mari zece oferte publice din America în acest an,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bursa.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.