Prințul Paul Philippe al României, condamnat definitiv la trei ani și 4 luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a fermei Băneasa și a 47 de hectare din pădurea Snagov, dat în urmărire de Poliție după ce nu a fost găsit la domiciliu pentru executarea pedepsei, are locuința, alături de soția sa, Lia a României, într-o vilă monument istoric din centrul Capitalei, aproape de Bulevardul Dacia, achiziționată în leasing financiar în urmă cu 5 ani prin intermediul unei firme controlate de cei doi soți. Între timp, firma a intrat în faliment și a fost radiată, după ce nu a mai plătit ratele.

Firma, Topaz Investment SRL, a fost înființată în 2006 de doi britanici și avea profil imobiliar. În 2008, aceșia i-au cesionat 100% părțile sociale prințului Paul. În 2013, în firmă a intrat…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.