Un puternic incendiu a izbucnit duminică seară într-un apartament dintr-un bloc din municipiul Botoşani, 23 persoane, inclusiv trei copii. fiind evacuate. Două dintre acestea, o bătrână care locuia un apartament şi un bebeluş, au fost transportaţi la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, pompierii au fost solicitaţi să intervină duminică seară la un incendiu izbucnit într-un apartament de la etajul trei al unui bloc din zona Pietonalul Transilvaniei din municipiul Botoşani

Banner web 300 x 250

La sosirea forţelor de intervenţie, ardeau bunurile din întregul apartament, cu degajări mari de fum şi flacără deschisă.

O femeie în vârstă de 65 ani, proprietara apartamentului, a suferit arsuri la nivelul feţei şi mâinilor, fiind transportată la spital pentru îngrijiri…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: psnews.ro
Autor: Pavel Adrian

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.