Zacaria a menținut un ritm bun al tranzacțiilor de-a lungul acestui an, în pofida pandemiei Covid-19, reușind să atingă pragul de 47.000 m2 de spații industriale închiriate, prin contracte noi sau prelungirea celor existente. Dezvoltatorul român a închiriat în totalitate parcul industrial din Craiova, iar cel mai nou proiect din Sibiu, cu o rată de ocupare de 93%, este foarte aproape de a fi complet ocupat. În același timp, Zacaria și-a consolidat poziția pe segmentul comercial, prin semnarea cu doi jucători importanți din sectorul home & deco, Naturlich and Jysk.

Tranzacții de închiriere

Zacaria, unul dintre cei mai mari proprietari de spații industriale din România, a reușit să încheie, anul acesta, contracte noi de închiriere pentru o suprafață totală comparabilă cu cea de anul trecut, în…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.