Frații Ioan și Viorel Micula, care dețin producătorul de dulciuri și bere European Drinks & Food, sunt în ultima etapă a avizării unui plan urbanistic ce vizează construcția unui bloc cu circa 60 de apartamente în spatele Casei Sică Bolintineanu, ce urmează a fi conservată, și care se află în apropierea Colegiului German Goethe, din centrul Bucureștiului, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Frații Micula au cumpărat proprietatea cu valoare istorică încă din 2001 și au mai avut un Plan Urbanistic Zonal aprobat de primărie pentru un bloc cu două subsoluri și 5 etaje, însă acesta a expirat.

Noul plan prevede ridicarea unui bloc cu două subsoluri și trei etaje, plus etajul patru retras, cu o suprafață desfășurată de circa 5.000 de metri pătrați, ce ar putea fi împărțită la…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.