Situat în cadrul unui nou ansamblu rezidenţial din Capitală, acest apartament cu patru camere a fost modificat şi optimizat pentru a se potrivi stilului de viaţă al proprietarilor. Amenajarea este dominată de lemn în tonuri calde, plasat într-un plăcut contrast cu detaliile în nuanţe de gri închis şi negru, efectul total fiind unul elegant, riguros, dar şi foarte dinamic.

Într-o primă fază, partiul apartamentului a fost modificat şi optimizat faţă de cel iniţial, pentru a mări spaţiile de locuit. Spaţiile de tranzit, reduse la minimul necesar în urma acestei intervenţii, constituie trunchiul comun care articulează cele două zone principale – cea de zi, fără delimitări parietale, compusă din living bucătărie şi dining, şi cea de noapte, din…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.igloo.ro
Autor: aniela.macarin

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.