investitii bvVor fi acordate fonduri europene pentru investiții de peste 28 de milioane de euro, în vederea dezvoltării infrastructurii de alimentare cu apă şi canalizare din Brașov.

Autoritățile judeţene au aprobat studiul de fezabilitate, indicatorii tehnico-economici şi cota de cofinanţare a Județului Brașov pentru Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județele Sibiu și Brașov în perioada 2014-2020.

Hotărârea a inclus şi aprobarea strategiei de tarifare a serviciilor de apă-canalizare conform rezultatelor din analiza cost-beneficiu a proiectului.

O altă hotărâre adoptată a fost cea privind actualizarea Master Planului pentru indicatorii tehnici, economici și a listelor de investiții prioritare pentru infrastructura de alimentare cu apă, colectare și tratare a apelor…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.