Mai mulți proprietari de terenuri de pe Valea Chintăului au luat cuvântul la ședința Consiliului Local din 22 decembrie și i-au cerut primarului Emil Boc să se implice pentru ca zona din extravilanul orașului, unde există construite case din anii 60 și unde s-a construit nelegal și în ultimii ani, să mai poată fi salvată din punct de vedere urbanistic. Oamenii au cerut să fie primiți în intravilan, așa cum au făcut-o și la aprobarea Planului Urbanistic General (PUG) în 2012, când li s-a spus că îndeplinesc toate condițiile, dar până la urmă nu au mai fost acceptați în oraș.
Primarul a spus public că situația de pe Valea Chintăului este una complicată deoarece răul a fost făcut, legea n-a fost respectată și s-a consturit fără acte și autorizații, dar că proiectanții care lucrează la…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Luminiţa Silea

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.