Economia României ar putea crește cu un ritm mediu anual de 2,5% în perioada 2020 – 2022, cu ajustarea din acest an (determinată de incidența pandemiei și consecințele acesteia) contrabalansată de redinamizarea din 2021 și 2022 (susținută de mix-ul relaxat de politici economice în implementare la nivel mondial, pe plan european și în România), după cum estimează dr.Andrei Rădulescu, director Analiză Macroeconomică la Banca Transilvania.

Evoluțiile macro-financiare din perioada recentă confirmă intrarea într-un nou ciclu economic, în pofida reintensificării crizei sanitare. Această perspectivă este susținută și de comunicarea în noiembrie a rezultatelor testelor clinice ale unor vaccinuri, aspect care a contribuit la creșterea probabilității startului campaniei de vaccinare în luna decembrie….

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.