22 decembrie 2020, Redacție

Există vești bune pentru cei care închiriază proprietăți în Italia, deoarece măsurile de sprijin pentru plara chiriei care au fost introduse în perioada de vârf a pandemiei COVID-19 sunt prelungite pentru 2021 și nu numai. Printre măsurile pe care Ministerul Infrastructurii și Transporturilor (MIT) le-a adoptat pentru legea bugetului pentru 2021 în Itali, este prevăzută și o intervenție în domeniul politicilor locuințelor.

În special, se refinanțează Fondul de sprijin pentru plata chiriei pentru familiile cu venituri mici care locuiesc în locuințe închiriate în Italia. După cum s-a raportat în documentul MIT, consolidarea Fondului Național pentru sprijinirea accesului la locuințe de închiriat pentru rezidenții din Italia se spune că va ajunge la 160 de milioane de euro…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.