Noi nevoi de locuințe pot apărea în orice moment: poate aveți nevoie de mai mult spațiu pentru a lucra de acasă sau pentru că familia dvs. este în creștere sau poate doriți o proprietate cu mai mult spațiu în aer liber. Cu toate acestea, dacă casa ta de vis nu este accesibilă pentru vânzare sau dacă accesul la un credit ipotecar este dificil, există diferite moduri de a cumpăra o casă în Italia. O alternativă bună în Italia poate fi un schimb de proprietate sau schimb permanent de case. Să vedem ce este un schimb de case și cum funcționează în Italia .

Ce este un schimb de case în Italia?

Schimbul de bunuri imobile în Italia este reglementat de articolul 1552 din Codul civil și constă în transferul reciproc al dreptului de proprietate unei proprietăți de la un proprietar la altul. Practic, două…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.