Domeniul lui Michael Jackson Neverland a fost vândut pentru 22 de milioane de dolari, cu mult mai puțin decât prețul cerut, de 100 de milioane de dolari, miliardarului investitor Ron Burkle, într-o tranzacție descrisă de agentul imobiliar din Los Angeles drept “un chilipir”, scrie The Guardian.

Proprietatea din Los Olivos, California, a fost locuința starului pop din 1987, când se afla la apogeul carierei, până la moartea sa în 2009. Michael Jackson a murit de supradoză de medicamente în altă locuință, în cartierul Holmby Hills din Los Angeles, arată news.ro.

INTERVIU Gianrodolfo Tonielli, Country Managing Director Accenture Romania CITEȘTE ȘI INTERVIU Gianrodolfo Tonielli, Country Managing Director Accenture Romania

Dintre cele două proprietăți ale lui Jackson, Neverland, care se întinde pe 1.091 de hectare, era cea mai cunoscută.  În anii 1990,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.