Diversificarea zonelor în care dezvoltatorii sunt dispuși să construiască spații industriale depinde foarte mult de capacitatea autorităților de a crea condițiile pentru atrage aceste investiții.

În perioada următoare am putea vedea conturarea unor alte zone de interes, în condițiile în care autoritățile locale conștientizează într-o măsură din ce în ce mai mare că pot obține beneficii suplimentare pentru comunitate și bugetele locale abordând o atitudine proactivă în ceea ce privește investitorii privati și încercând să înțeleagă mai bine necesitățile acestora.

ULTIMA ORĂ TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, vinde companiile TeraSteel, TeraSteel DOO Serbia și Wetterbest. Gigantul irlandez Kingspan - o nouă tranzacție în România CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, vinde companiile TeraSteel, TeraSteel DOO Serbia și Wetterbest. Gigantul irlandez Kingspan – o nouă tranzacție în…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.