În timp ce alte țări din UE par să-și relaxeze regulile în timpul sărbătorilor de Crăciun, guvernul italian a anunțat că va înăspri condițiile de călătorie atât către Italia, cât și în interiorul acesteia. Italia a anunțat o serie de noi reguli și restricții COVID-19 pentru perioada de Crăciun din 2020 , inclusiv o carantină generală în sezonul de Crăciun, în încercarea de a descuraja călătoriile și de a evita un nou val de coronavirus în țară.

Primul ministru al Italiei, Giuseppe Conte, a declarat într-o conferință de presă că „nu putem lăsa garda jos” și că țara „trebuie să elimine riscul unui al treilea val care ar putea ajunge în ianuarie”. Cel mai recent decret de urgență al Italiei detaliază regulile stricte de călătorie în perioada Crăciunului, măsurile care se…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.