Imobilul este situat în spatele Tribunalului Bucureşti şi foarte aproape de biserica Sfânta Vineri Nouă, într-o clădire de birouri cu 12 etaje de peste 12.000 metri pătraţi, aflată în prezent în stadiu de finisare. Clădirea este dezvoltată de o companie locală controlată de trei firme înregistrate în Ungaria şi administrată de doi israelieni şi un american, relevă date analizate de Profit.ro.

 

Unul dintre israelieni, rezident vechi în Ungaria, este fondatorul şi CEO-ul companiei maghiare care a renovat şi dezvoltat clădirile din cartierul vechi evreiesc al Budapestei care au aparţinut în secolul al XIX-lea avocatului şi filantropului macedo-român Emanuil Gojdu, a cărui moştenire a fost ani la rând subiect de dispută între România şi Ungaria, dar şi de scandal între politicienii…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: adevarul.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.