mfeDe la 1 ianuarie 2021 vor putea demara lucrările de execuție/achiziție pentru proiectele mature ce vor fi finanțate din fondurile europene alocate în bugetul 2021-2027. Așa promite noul guvern Cîțu în programul de guvernare.

În acest sens, în procesul de reorganizare a Ministerului Fondurilor Europene va fi înființat departamentul pentru pregătirea marilor proiecte. Acest departament se va reorganiza fără creșterea organigramei ministerului. Actualul minister va fi reorganizat și redenumit Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Întrucât proiectele de infrastructură necesită perioade de timp de aproximativ 1-2 ani pentru pregătirea și elaborarea documentațiilor tehnico-economice, respectiv pentru elaborarea și aprobarea Studiului de Fezabilitate și/sau a Proiectului Tehnic de Execuție și…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.