Încă două blocuri de patru etaje ar urma să fie construite în următoarea perioadă în zona Tractorul Nou. Compania Gold Towers, controlată de opt investitori israelieni, a obținut autorizațiile de construcție pentru cele două blocuri, acestea urmând să fie construite pe strada Nicolae Labiș.

După ce iniţial şi-au prezentat proiectele fracţionat, mai mulţi dezvoltatori care vor să demareze construcţia unor noi blocuri pe strada Nicolae Labiş, în noua zonă rezidenţială Tractorul, şi-au corelat planurile şi au prezentat o formă unitară reprezentanţilor Primăriei Braşov, în noiembrie 2018. La începutul anului trecut au fost emise şi primele autorizaţii de construire pentru cele aproximativ 1.900 de locuinţe, care vor compune noul cartier din această zonă. Dintre cele patru…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Biz Brasov

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.