Compania Spring Invest, deținută de dezvoltatorul israelian Aura Investments, a obținut un certificat de urbanism necesar realizării unui raport de evaluare a terenului pe care îl deține în Brașov, în zona ieșirii spre Valea Prahovei. Potrivit unor surse din piață, evaluarea este realizată deoarece israelienii ar vrea fie să vândă terenul, fie să atragă un constructor cu care să se asocieze în vederea demarării construcției cartierului rezidențial pe care intenționa să îl ridice acum mai bine de zece ani.

Dezvoltatorul imobiliar israelian Aura Investments anunța, în 2007, că, în parteneriat cu societatea malteză Baron Group, a cumpărat un teren în Brașov pe care va construi 1.600 de apartamente. Investiția în acest proiect se ridica la 218 milioane de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bizbrasov.ro
Autor: Biz Brasov

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.