Pe lângă efectul său devastator asupra populațiilor din întreaga lume, pandemia COVID-19 a influențat și economia din Europa, multe țări observând închiderea pe scară largă a afacerilor, creșterea șomajului și creșterea datoriei.

Italia este una dintre țările cele mai afectate, atât în ceea ce privește decesele provocate de coronavirus, cât și din punct de vedere economic din cauza perioadelor prelungite de carantină. Prin urmare, într-o încercare de a atenua consecințele financiare ale a aproape 50 de mii de decese și peste un milion de cazuri , cabinetul a aprobat provizoriu legea bugetului italian pentru 2021.

Schița textului de lege a bugetului italian 2021 poartă semnătura Ministerului Finanțelor și constă din 243 de articole, împărțite în 21 de capitole pentru alocarea a aproximativ 38 de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.