Proiectul presupune construirea unei noi fabrici in Parcul Industrial TeraPlast din Saratel, jud. BistritaNasaud si achizitionarea de utilaje de ultima generatie. In noua fabrica vor fi produse sisteme din polietilena pentru apa, irigatii si gaze naturale. Proiectul va fi finalizat in februarie 2022 si va crea 80 de noi locuri de munca.

Caminele si tevile din polietilena fabricate in urma investitiei vor dubla capacitatea de productie a liniei de business Instalatii a TeraPlast SA, pe aceste grupe de produse. Caminele TeraPlast sunt utilizate in retelele de canalizare din domeniul industrial, rezidential si chiar agricol. Tevile din polietilena se adreseaza retelelor de transport si distributie apa potabila, apa de uz general, gaze naturale, telecomunicatii, canalizari sub presiune si…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: financialintelligence.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.