Un nou raport intitulat „Raport despre case și clădiri din lemn” (Rapporto Case ed Edifici in legno ) elaborat de de Assolegno (Asociația industriilor de prelucrare a lemnului și construcții din Italia) a publicat noi date care arată că proprietățile din lemn în Italia, precum și casele prefabricate din lemn, sunt în creștere. Performanța sectorului construcțiilor de lemn în 2019 a arătat o creștere de 2,3% a producției, ajungând la un total de 1,35 miliarde de euro, demonstrând că proprietățile din lemn ar putea face parte din viitorul ecologic al Italiei.

Un total de 3.300 de unități de lemn au fost construite în Italia în 2019, ponderea autorizațiilor de construcție ajungând la 7%. A existat, de asemenea, o creștere a internaționalizării, cu 20% din exporturi ajungând la 60 de milioane de euro….

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.idealista.it
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.