A doua zi după ce a preluat conducerea Ministerului Dezvoltării, noul ministru Cseke Attila a făcut primele plăți pentru proiecte de investiții finanțate prin PNDL – Programul Național pentru Dezvoltare Locală.

Este un semnal pozitiv transmis constructorilor prin care ministrul Cseke arată intenția clară de a facilita buna derulare a acestui program.

Pe 29 decembrie, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a virat peste 81,15 milioane lei, în vederea decontării facturilor pentru 124 obiective de investiții realizate prin etapele I și II ale PNDL.

Astfel, pentru etapa I, a fost plătită suma de peste 43 milioane lei pentru 67 de obiective aflate în execuție, iar pentru etapa a II-a a programului, au fost decontate peste 38,14 milioane lei pentru 57 de proiecte de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.