Dincolo de valoarea business-ului, Somplast detine in Nasaud 20.000 de metri patrati de hale, din care in prezent sunt utilizate doar 25%. Pe langa produsele pe care le fabrica, compania este si reciclator autorizat de produse din polietilena.

TeraPlast urmeaza sa preia controlul asupra Somplast dupa primirea avizului de la Consiliul Concurentei. De asemenea, compania studiaza perspectivele si altor tranzactii in Romania si in strainatate.

Grupul TeraPlast are aprobate pentru cofinantare cu ajutor de stat proiecte de investitii in valoare de 31 de milioane de euro. Pentru acestea TeraPlast va primi in total 14,7 milioane de euro ajutor de stat. Acestea vizeaza extinderea capacitatii de productie a liniei de business Instalatii si fabricarea de ambalaje biodegradabile. In urma…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: financialintelligence.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.