Cele mai mari tranzacții imobiliare din acest an au stabilit noi recorduri, România fiind singura țară din regiune unde volumele au fost în creștere. S-au modificat ierarhii, au intrat pe piață jucători mari, iar alții au plecat. Doar primele zece tranzacții au generat un volum de circa 780 milioane euro, echivalentul a 86,7% din totalul tranzacțiilor comerciale ale anului, potrivit calculelor Profit.ro.

„Volumul tranzacțiilor din 2020 a fost în jur de 900 de milioane de euro, în creștere cu 35 – 40% față de nivelul de anul trecut. Dar România este singura țară din regiune unde lichiditatea a fost în creștere anul acesta. Uitându-ne la tranzacțiile aflate în desfășurare acum, ne așteptăm ca volumul de investiții să scadă în 2021. Evoluția pandemiei însă va avea un rol foarte important…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.