Omul de afaceri Șerban Mihai Roibu, fiul fostului trezorier PSD, Aristide Roibu, a decis să vândă circa 121 de hectare din terenul agricol al fermei sale de vaci din Argeș, pentru a finanța activitatea complexului zootehnic, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro. O singură tranzacție s-a încheiat, anul acesta, la un preț mai mare decât cel cerut de Roibu.

Saris Com 96, firma lui Roibu și unul dintre cei mai mari crescători de vite din România, a scos recent la vânzare trei parcele de teren arabil cu o suprafață totală de peste 121 de hectare în comuna Rătești din județul Argeș, la un preț de 3,65 milioane de lei, potrivit datelor comunicate de Ministerul Agriculturii.

Pământul face parte din cele circa 600 de hectare din jurul fermei Ciupa, prin care se asigură baza furajeră a celor 1.500…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.