Care a fost cel mai important program guvernamental care a afectat piaţa imobiliară în 2020? Ce s-a schimbat în programul Noua Casa?

 

În opinia mea, creşterea plafonului la 140 mii de euro până la care pot fi achiziţionate locuinţe cu TVA redus de 5% a fost cea mai importantă măsură luată de autorităţi în 2020 pentru piaţa rezidenţială. Această măsură, împreună cu provocările unice ale acestui an, cum ar fi cererea de locuinţe mai spaţioase şi de calitate, ca efect direct al perioadelor de izolare, au accelerat anumite tendinţe în piaţă. 

 

Măsura a venit într-un moment foarte bun pentru cumpărători şi sper că va conduce la dezvoltarea unor proiecte imobiliare de calitate mai bună. De exemplu, în proiectul nostru Marmura Residence, multe unităţi se încadrează acum…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: adevarul.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.