Actualizare – Actualul Consiliu de Administraţie al SIF Banat-Crişana, format din Bogdan Drăgoi, Radu Străuţ, Ionel Ciucioi, Marcel Pfister şi Sorin Marica, a obţinut un nou mandat de patru ani la conducerea societăţii, începând cu data de 25 aprilie, se arată în raportul publicat astăzi de SIF1 pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti.

La adunare au participat direct, prin reprezentant sau prin corespondenţă acţionari ce deţin 39,31% din drepturile de vot ale SIF Banat-Crişana, din care 97,4% au fost “pentru” atribuirea de noi mandate actualilor membri ai conducerii SIF-ului, care de fapt au fost şi singurii candidaţi.

Şi celelalte puncte aflate pe ordinea de zi, referitoare la politica de remunerare a conducătorilor societăţii, remuneraţia cuvenită membrilor board-ului pentru exerciţiul financiar 2021 şi…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.bursa.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.