Dezvoltările imobiliare rezidențiale, unele dintre cel mai profitabile afaceri, au mers bine în pofida pandemiei de coronavirus. Beneficiem de unele dintre cele mai mici cote de impozitare a veniturilor din chirii dintre statele Uniunii Europene. De asemenea, avem o legislație cu mult mai puține obligații pentru proprietari față de chiriași decât în țările europene dezvoltate.

Situația i-a încurajat pe investitorii străini și autohtoni să cumpere apartamente în țara noastră, acestea dovedindu-se plasamente foarte rentabile din punct de vedere financiar.

De aceea în pofida pandemiei de coronavirus, când multe sectoare economice au avut de suferit, proprietarii nu au ezitat să majoreze prețurile cerute pentru vânzarea de locuințe. Aceste prețuri au crescut chiar și în ultima lună a anului…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.