Cifra de afaceri a pieței locale de construcții (construcții de clădiri, inginerie civilă și lucrări speciale de construcții) a crescut cu 17% față de 2017 și a depășit cu aproape 30% nivelul din 2014, ajungând la peste 84,4 miliarde de lei în 2018.

Pentru anul 2019 se estimează un avans considerabil, la nivelul de 89 miliarde de lei, iar pentru 2020 este anticipată o continuare a tendinței de creștere, deși într-un ritm mai temperat, la aproximativ 90 de miliarde de lei.

Aproape 250.000 metri pătrați de spații industriale închiriați în S1. Profi - cele mai mari tranzacții, majoritatea proiectelor au fost amânate. Bucureștiul este lider, dar piața se va echilibra CITEȘTE ȘI Aproape 250.000 metri pătrați de spații industriale închiriați în S1. Profi – cele mai mari tranzacții, majoritatea proiectelor au fost amânate. Bucureștiul este lider, dar piața se va echilibra

Aproximativ 75.000 de companii (10% din total) care și-au raportat rezultatele pentru 2018 au avut ca…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.