Nu se dezminte: Cluj-Napoca rămâne nu doar cea mai scumpă piață imobiliară din țară, dar are cea mai mare creștere a prețurilor la imobilele scoase la vânzare, din toate orașele mari din țară, după cum arată o analiză de profil.

Doar în luna decembrie prețurile la imobilele scoase la vânzare au crescut în medie cu 1,5% la nivel național, de la 1.351 la 1.371 de euro pe metru pătrat. În Cluj-Napoca însă situația este diferită. ”În ciuda provocărilor ridicate de epidemia de Covid-19, pretenţiile vânzătorilor au revenit pe o traiectorie ascendentă în ultima parte a anului trecut, acestea fiind, în momentul de faţă, cu 2,2% mai mari comparativ cu începutul lui 2020”, spune Daniel Crainic, directorul de marketing al imobiliare.ro, portalul care adună cele mai multe imobile scoase la vânzare…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Actual de Cluj

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.