Vodafone România, al doilea jucător local de telefonie mobilă, a transferat infrastructura pasivă (stâlpi, turnuri ș.a.) a companiei către Vodafone Towers, firmă înființată în primăvara 2019 și anunțată în premieră de Profit.ro, demers care urmărește îmbunătățirea eficienței operaționale, reducerea costurilor de capital și diminuarea duplicării elementelor de rețea, confirmând informațiile anunțate în vară de Profit.ro.

“Hotărârea acționarilor societății divizate (Vodafone România – n.r.) de a separa din punct de juridic infrastructura societății divizate prin transferul activității divizate către Vodafone Towers corespunde strategiei grupului Vodafone și a altor operatori majori de telecomunicații, inclusiv Deutsche Telekom, Telefonica și Orange. Obiectivul este de a dezvolta…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.