A fost lansat un instrument destinat profesionalizării achizițiilor publice, denumit ProcurCompEU. Acesta oferă o referință comună pentru profesioniștii din domeniul achizițiilor publice în Uniunea Europeană și în afara acesteia, prin definirea a 30 de competențe cheie.

Este un set de instrumente voluntare, gratuite și complet personalizabile. Ajută autoritățile, entitățile contractante și persoanele să definească ceea ce este necesar pentru ca acestea să își poată îndeplini bine sarcinile, să identifice lacune și să instituie măsuri specifice de învățare și de dezvoltare pentru eliminarea acestor lacune.

ProcurCompEU poate fi utilizat de:

* Persoane pentru a identifica competențele pe care le pot dezvolta în continuare și pentru a concepe un traseu de dezvoltare personală și de carieră.

*…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.