”U” Cluj a oficializat transferului lui Ntonalnto Atska (23 de ani), albanezul-grec de la Poli Iași, iar a doua mutare din această iarnă vine tot de la echipa lui Daniel Pancu.

Lucas Chacana (27 de ani) mijlocașul argentinian de bandă, folosit în doar 5 partide în acest sezon de echipa din Liga 1 (doar 140 de minute), va ajunge duminică la Cluj-Napoca.

”O să vină. Erau niște discuții astăzi de semnat contractul, de semnat niște documente, de predat echipamente, apartamente ce mai era. Probabil duminică va fi și el aici. Negocierile cu jucători liberi sunt groaznice în perioada asta. Prețurile au luat-o razna și este important să luăm deciziile cele mai bune pentru echipă, nu să fim hazardați. Din punctul meu de vedere, cred că schimbări masive în lot nu aduc lucruri bune. Omogenitatea,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Actual de Cluj

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.