Creativitatea si latura artistica a Dianei a fost cultivata in urma unui parcurs dedicat artei de peste 8 ani (clasele 5 – 12 fiind cu profil artisitic) – parcurs ce a fost incununat de obtinerea atestatului in tehnici artistice/ pictura la finalul liceului.

Rezultatele obtinute pe atunci la olimpiadele de arta la nivel judetean si national, spiritul creativ si viziunea artisitica s-au materializat ulterior in alegerea si practicarea meseriei de arhitect, a carui creatie este o permanenta negociere intre frumos si utilitar.

​Cum placerea de a crea o urmareste de mica, iar dragostea pentru frumos este declarata si asumata in toate formele muncii sale, prezenta galerie vine din dorinta de a expune intr-o forma decorativa, abstracta si vibranta, viziunea personala asupra artei pe care o traieste. “

 

DATE DE…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: luxuryimob.ro
Autor: admin

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.