Prințul moștenitor din Arabia Saudită, Mohammed bin Salman, și președintele Consiliului de administrație al NEOM, a anunțat lansarea „The Line” în orașul NEOM, un nou model pentru viitorul societăților urbane menit să asigure echilibrul cu natura.

The Line – un oraș de un milion de locuitori cu o lungime de 170 km care păstrează 95% din natură, cu zero mașini, zero străzi și zero emisii de carbon.

Comunitățile vor fi alimentate de o tehnologie de inteligență artificială concepută pentru a învăța și a îmbunătăți viața locuitorilor și a afacerilor.

Proiectul face parte din planul NEOM și Vision 2030 al Regatului, un program ambițios menit să diversifice economia Arabiei Saudite. „The Line”  va genera aproximativ 380.000 de locuri de muncă și va contribui cu 180 de miliarde de riali…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.