A fost semnat contractul pentru modernizarea unui lot din DN71, cu singurul ofertant care s-a arătat interesat de acest proiect. Al doilea lot, din cadrul contractului licitat, a fost anulat administrativ.

Traseul în plan se desprinde din DN7 la km. 30+810 din localitatea Bâldana, traversează orașul Răcari și localitățile Ghergani, Bâlteni, Contești, Crângași, Cuza – Vodă, Mircea – Vodă, Ilfoveni, Brătești, Ulmi și continuă până la intrarea în municipiul Târgoviște, având caracteristicile unui drum de șes.

Contractul a fost semnat pe 30 decembrie cu asocierea Aqua Parc SRL – Mavgo Holding SRL –HydrostroY AD – VDH AD (Vodstroi 98 AD) – Bdu Maxi Construct SRL.
pentru lotul 1- Modernizare DN71 Bâldana – Târgoviște – Sinaia, km. 0+000 – km. 44+130 lărgire la 4 benzi de circulatie șii km….

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.