De ce este important ca purificatorul de aer sa aiba si functie de ionizare, pe langa un sistem multiplu de filtrare a aerului? Raspunsul consta, in primul rand, in procesul de ionizare in sine. Atunci cand lipsesc sursele naturale de producere a ionilor negativi, prin ionizarea artificiala, care este posibila cu ajutorul aparatelor moderne de purificare a aerului, se suplinesc beneficiile regasite in natura (atunci cand te plimbi in padure, pe malul marii sau oceanului, pe langa o cascada).

Concret, un purificator cu functie de ionizare emite ioni negativi de oxigen si azot, care se prind de praful, alergenii, particulele poluante din aer. Acestea din urma devin mai grele si sunt aspirate mai usor. Practic, o cantitate mare de ioni negativi poate reda prospetimea aerului, contribuind,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.beko.ro
Autor: Beko

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.