Un proiect urbanistic pentru construirea unui imobil mixt cu peste 80 de apartamente și spații comerciale la stradă pe o parcelă de peste 4600 de mp de pe Traian Vuia nr.21-23 a fost criticat de arhitectul șef al orașului, dar și de către ceilalți membri din comisia de urbanism a Primăriei. Propunerea proiectanților de la Plan Trade a fost catalogată ca incorectă pentru oraș, o anomalie urbanistică, mai ales că arhitecții au mers pe indicatorii maximali pentru a construi cât mai multe apartamente.

Arhitectul Ladislau Hanga de la Plan Trade a propus în 8 ianuarie, la prima ședință a Comsiei de Urbansim de anul acesta, pentru un beneficiar privat (Zagoni Szabo Stefan) un imobil mixt cu subsol, parter, două etaje și unul retras pe o parcelă de peste 4600 de mp de pe Traian Vuia nr. 21-23. Hanga a explicat…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Luminiţa Silea

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.