Analiza a peste 1400 de societăți care au aplicat pentru Măsura 3, Granturi pentru investiții a arătat o tendință crescută a acestor IMM-uri pentru achizițiile imobiliare.

Întreprinzătorii au aplicat pentru accesarea de fonduri mai ales pentru hale industriale, spații comerciale sau clădiri de birouri și mai puțin pentru utilajele și echipamentele tehnologice, după cum constată InAfaceri.ro.

Un procent semnificativ din societățile care au decis să aplice pentru Măsura 3 și să beneficieze de fonduri nerambursabile au ales să facă achiziții ce includ o gamă diversificată de spații imobiliare.

“Concluzia este că peste 80% din societățile care aplică la această Măsură fac achiziții imobiliare: spații comerciale, spații de birou sau hale industriale. Prea puțin utilaje și…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.