Este primul atlet american de renume pus sub acuzare, în urma incidentului de săptămâna trecută, notează Forbes. Klete Keller (38 de ani) este învinuit de pătrundere ilegală într-o clădire restricționată, comportament necivilizat și obstrucționarea aplicării legii. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare.

A fost identificat după jacheta echipei Olimpice pe care o purta în ziua de 6 ianuarie, aceeași purtată și la Olimpiade. Ieri, fostul sportiv și-a pierdut slujba din cadrul unei agenții imobiliare, care a spus că nu poate accepta din partea angajaților acțiuni care încalcă statul de drept.

Fostul înotător a participat la edițiile din anii 2000, 2004 și 2008 ale Jocurilor Olimpice, în cadrul cărora a câștigat cinci medalii. Două dintre ele, cele de aur, le-a câștigat în proba de…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.biziday.ro
Autor: Auras Rosu

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.