O asociere condusă de Antrepriza de Construcții Drumuri și Autostrăzi SRL (fostă Aqua Parc SRL), firmă cu sediul în județul Neamț și afaceri de 264,1 milioane de lei în 2019, a câștigat în urma unei licitații un contract de 587,66 milioane de lei, fără TVA, pentru proiectarea și execuția lucrărilor de lărgire la 4 benzi, pe o porțiune de 44,13 km, a drumului dintre localitatea Bâldana și orașul Târgoviște, ambele situate în județul Dâmbovița. Cu o durată de trei ani de la atribuire, contractul a fost estimat de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) la 670,35 milioane de lei, fără TVA.

Oferta a fost depusă împreună cu VDH AD (Vodstroi 98 AD) din Bulgaria, Hydrostroy AD (Bulgaria), Mavgo Holding (județul Neamț) și BDU Maxi Construct București,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.