indicele blitz decembrie 2020

Sfârșitul anului a adus o schimbare de dinamică și atitudine în piața imobiliară, în special în ultimele zile, și a adus cererea de tranzacționare într-o zonă de creștere, față de volumele de la finalul lunii noiembrie, cât și față de anul trecut. 

Astfel, în luna decembrie Indicele Blitz a avut o evoluție pozitivă, trecând pe un trend de creștere la nivel de prețuri de cumpărare, pe fondul unei evoluții pozitive a numărului de cereri și a unor semnale generale de optimism în piață.

Per total, cererile de tranzacționare au înregistrat o creștere cumulată de 22% față de perioada similară a anului trecut, atât pe segmentul vânzărilor cât și pe segmentul chiriilor, decembrie fiind în acest an o lună în care în a doua parte s-a sesizat clar o schimbare de trend…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: blog.blitz-imobiliare.ro
Autor: Florea Mara

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.