BALDANAAnularea la nici două săptămâni după semnare a contractului de peste 122 milioane euro pentru lărgirea la patru benzi a DN71 Bâldana – Târgoviște este explicată de politicieni în funcție de culoarea lor politică.

Pe de o parte, ministrul USR spune că vrea să schimbe proiectul. În locul celui de lărgire la patru benzi a drumului existent ar vrea să fie făcut un drum expres, realizat de la zero, de 60 de km și care să ocolească toate localitățile de pe traseu.

„Am susținut dintotdeauna că nu mai putem avea în România soluții de anii ’50-’60 în anul 2021. Pentru rutele aglomerate, drumurile naționale aglomerate, soluția nu mai este să lărgim aceste drumuri la patru benzi prin mijlocul satelor. Se poate construi la costuri mai mici și mai rapid făcând drumuri expres în afara…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.