Guvernul PNL vrea să majoreze de la 66.500 de euro la 95.000 de euro valoarea creditului maxim acordat prim programul Prima Casă, ce urmează să fie redenumit Noua Casă. Pe de altă parte, proiectul nu include finanțarea cu garanții de stat a creditelor dezvoltatorilor imobiliari, așa cum apărea într-o variantă discutată anterior.

Brandul Makeup Revolution: partea frumoasă a succesului CITEȘTE ȘI Brandul Makeup Revolution: partea frumoasă a succesului

Liberalii vin cu modificări majore la programul Prima Casă, redenumit Noua Casă, potrivit unui proiect de ordonanță de urgență.

Creditul maxim pentru locuințele noi crește de la 66.500 de euro la 95.000 de euro echivalent în lei, în timp ce creditul pentru locuințele construite în urmă cu mai bine de cinci ani crește de la 57.000 de euro la 66.500 de euro. Ponderea garanției de stat în…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.profit.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.