386e00b8 b9c2 47d5 bfac 0ada5964fa8b w800 h450
Case și terenuri agricole, bani din dobânzile de la bănci, dar și bijuterii de mii de euro, acestea sunt averile declarate de noii parlamentari din partea Partidului Național Liberal. Unii dintre parlamentarii PNL, foști sau actuali miniștri, stau în afara Bucureștiului, după cum reiese din declarațiile de avere.

Președintele Camerei Deputaților, fostul premier Ludovic Orban, are o casă în satul Dobroești, Ilfov, pe care o deține împreună cu soția. Mai este proprietarul unui Volkswagen Passat. Din declarația de avere reiese că, în 2019, Ludovic Orban a câștigat 90.239 lei din consultanță tehnică de la Doru Trăilă și Asociații și 27.320 lei de la Guvern.

Premierul Vasile Cîțu, ales senator, are un hectar agricol în județul Vâlcea și 75 ha de teren forestier, pe care le deține împreună cu…
Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: romania.europalibera.org
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.