Polițiștii din Cluj fac percheziții în dosar de înșelăciune, fals și uz de fals, o grupare a închiriat fictiv cabane, prejudiciu de 23.000 lei, doi tineri au fost reținuți.

Doi tineri, de 20 și 28 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore în urma perchezițiilor. Aceștia sunt cercetați într-un dosar penal de înșelăciune, falsuri privind identitatea și uz de fals. Ancheta a fost deschisă la Cluj iar perchezițiile au avut loc la București, Râmnicu Vâlcea și în județul Argeș. ”Din cercetări a reieșit că, în perioada 31 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021, cei în cauză ar fi indus în eroare persoanele vătămate, prezentând diferite anunțuri pe un site. Prin intermediul anunțurilor, ar fi oferit spre închiriere cabane, despre care persoanele bănuite ar fi susținut că se află în zone…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: actualdecluj.ro
Autor: Actual de Cluj

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.