Finalul anului 2020 a înregistrat un interes sporit pentru piața imobiliară, iar restricțiile  nu au afectat piața în mod semnificativ, comparativ cu sfârșitul lui 2019, punctul nostru de referință pentru ceea ce obișnuim să numim ”normalitate”. 

Nesiguranțele legate de instalarea noului guvern, de rezultatele primelor loturi de vaccin ajunse în România, dar și de starea de urgență prelungită, nu au avut un impact semnificativ asupra intențiilor și deciziilor imobiliare. Cumpărătorii au fost doar mai exigenți și și-au luat mai mult timp de gândire, vizionând mai multe oferte.  

Website-ul blitz.ro este cel mai mare portal de imobiliare din Cluj-Napoca și zona Transilvaniei și este unul reprezentativ pentru piața imobiliară regională. Așadar, evoluțiile pe care le-a înregistrat site-ul ne pot…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: blog.blitz-imobiliare.ro
Autor: Florea Mara

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.