termoficareO licitație de amploare va fi organizată în luna februarie de către Primăria Municipiului București pentru înlocuire a reţelei de termoficare din Capitală.

În acest sens, primarul general anunță începerea discuțiilor cu constructorii pe marginea caietelor de sarcini, pentru evitarea oricărei probleme.

Primarul general a declarat astăzi: „Vrem să anticipăm de pe acum problemele care pot să apară şi să le rezolvăm de la nivelul caietelor de sarcini, astfel încât să nu fim în situaţia să ne confruntăm cu aceste probleme în momentul în care suntem cu şantierele începute. De aceea, o să avem mâine, marţi, 19 ianuarie, o primă discuţie cu constructorii. O a doua discuţie cu constructorii va avea loc marţi, 26 ianuarie. Pentru întâlnirea de mâine am chemat opt mari firme de construcţii,…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.arenaconstruct.ro
Autor: ARENA Constructiilor

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.