Aplicația de livrări Glovo a încheiat un acord cu Stoneweg, prin care această companie imobiliară elvețiană urmează să investească 100 de milioane de dolari în spațiile deținute de startup-ul spaniol inclusiv în România, pentru extinderea serviciilor de livrare rapidă ale acestuia.

Acordul strategic vizează ca Stoneweg să investească 100 de milioane de euro în construcția și renovarea bunurilor imobiliare din orașele principale ale piețelor cheie Glovo.

Acest lucru va ajuta la accelerarea extinderii infrastructurii brandului și a spațiilor de stocare și livrare, pe măsură ce mai mulți parteneri de retail se alătură diviziei de livrărirapide a Glovo, Q-Commerce.

Glovo se va concentra inițial pe creșterea rețelei sale de spații de stocare și livrare din Spania, Italia, Portugalia, România și alte…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: www.startupcafe.ro
Autor: Claudiu Zamfir

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.