Munca de acasă va deveni o practică obişnuită în multe companii, chiar şi după ce va trece pandemia de Covid-19, o revenire semnificativă la birouri a angajaţilor fiind aşteptată la mijlocul anului 2021, dacă vaccinarea la scară largă va fi un succes. 

 

România ar trebui să recupereze majoritatea pierderilor economice de anul trecut până la sfârşitul anului 2021, dar revenirea va fi neuniformă, cu diferenţe mari la nivel de industrii.

 

Unele sectoare economice, cum ar fi comerţul electronic, construcţiile sau anumite subsectoare IT&C nu au fost deloc afectate în timpul crizei, altele ar trebui să-şi revină până la sfârşitul anului 2021, cum ar fi comerţul cu amănuntul în ansamblu şi serviciile profesionale în general, iar pentru unele ar putea dura câţiva ani până vor…

Citește aici tot articolul

Articol publicat pe: adevarul.ro
Autor:

Te interesează domeniile imobiliar, design interior, construcții sau arhitectură?


Alege una sau mai multe categorii de știri și abonează-te. Îți vom trimite regulat ultimele știri din aceste domenii. Introdu adresa ta de email în formularul de mai jos, alege categoria de știri și cât de des vrei să primești emaul-urile.

Abonarea presupune că ești de acord cu politica de confidențialitate a site-ului.